Advies technische aspecten zonnepanelen

Bij het plaatsen van zonnepanelen komen allerlei technische aspecten kijken. Welke typen panelen zijn er, wat kan maximaal op de bestaande netaansluiting, is mijn dakconstructie geschikt en waar moet ik verder op letten? Taskforce Zonne-energie helpt u graag met deze technische aspecten.

Advies over verschillende vormen van zonne-energie

Veel bedrijven gebruiken de door hen opgewekte zonne-energie zelf, maar er zijn ook andere vormen van zonne-energie voor uw bedrijfspand. Indien uw organisatie of bedrijf weinig stroom gebruikt, kan het ook rendabel zijn om de opgewekte stroom aanhet net te leveren óf om alleen uw dak ter beschikking te stellen voor zonne-energie. We vertellen u er graag meer over!

Meer weten?

Indien u vragen heeft over zonne-energie voor uw bedrijf of instelling, bel of mail ons dan voor vrijblijvend en onafhankelijk advies.

  • Taskforce Zonne-energie

    Taskforce Zonne-energie van Omgevingsdienst Veluwe IJssel geeft onafhankelijk advies en ondersteuning bij het realiseren van zonne-energieprojecten.

Gerelateerd

Indicatieve berekening businesscase zonnepanelen

De financiering van zonne-energie is voor elk bedrijf of organisatie een belangrijke factor in het beslissingsproces. Taskforce Zonne-energie geeft u...

Advies en begeleiding SDE++

Bedrijven met een grootverbruikersaansluiting kunnen een SDE++ subsidie aanvragen, waardoor de terugverdientijd een stuk korter wordt. Bij het aanvragen van een SDE++...

Duurzaam ondernemen

Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan een beter milieu door duurzaam te ondernemen. Helemaal vrijblijvend is dat niet.