Indicatieve berekening businesscase zonnepanelen

De financiering van zonne-energie is voor elk bedrijf of organisatie een belangrijke factor in het beslissingsproces. Taskforce Zonne-energie geeft u indicatieve berekeningen over het benodigde aantal panelen en inzicht in mogelijke subsidies, fiscale regelingen en leningen waar u voor in aanmerking komt. We rekenen voor u de terugverdientijd door en geven desgewenst informatie over de verschillende vormen van financiering. Zo krijgt u – kosteloos en vrijblijvend – een heldere businesscase over het plaatsen van zonnepanelen, specifiek voor uw bedrijf en situatie.

De businesscase voor uw bedrijf in kaart laten brengen?

Wilt u ook kosteloos en onafhankelijk een financiële berekening van zonnepanelen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Taskforce Zonne-energie

    Taskforce Zonne-energie van Omgevingsdienst Veluwe IJssel geeft onafhankelijk advies en ondersteuning bij het realiseren van zonne-energieprojecten.

Gerelateerd

Hoe werkt een SDE++ subsidie?

Investeren in duurzame energie is een flinke uitgave. Niet alle systemen voor duurzame energie zijn al rendabel. Om de CO2...

Advies en begeleiding SDE++

Bedrijven met een grootverbruikersaansluiting kunnen een SDE++ subsidie aanvragen, waardoor de terugverdientijd een stuk korter wordt. Bij het aanvragen van een SDE++...

Duurzaam ondernemen

Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan een beter milieu door duurzaam te ondernemen. Helemaal vrijblijvend is dat niet.