Ondersteuningsregeling Sportinfrastructuur

Let op: vanaf 1 mei 2022 is het niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen voor subsidieronde 2022.

Apeldoornse sportverenigingen kunnen op basis van de Ondersteuningsregeling Sportinfrastructuur in aanmerking komen voor een eenmalige investeringsbijdrage. Dit is onder andere mogelijk voor investeringen in de eigen sportaccommodatie, waaronder energiebesparende maatregelen.

Bent u vertegenwoordiger van een sportvereniging buiten de gemeente Apeldoorn? Kijk ook eens naar de mogelijkheden van de BOSA.

Hoe werkt de regeling?

De regeling is bedoeld voor sportverenigingen in de gemeente Apeldoorn. De regeling kan onder andere ingezet worden voor duurzaamheid, waaronder zonnepanelen. Alleen investeringen van €2.000,- of hoger komen in aanmerking voor subsidie.

Meer informatie over de subsidieregeling vindt u op de Ondersteuningsregeling Sportinfrastructuur van gemeente Apeldoorn.

  • Taskforce Zonne-energie

    Taskforce Zonne-energie geeft onafhankelijk advies en ondersteuning bij het realiseren van zonne-energieprojecten.

Gerelateerd

Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA)

Om de bouw, het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties, en de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen te stimuleren,...

Advies technische aspecten zonnepanelen

Bij het plaatsen van zonnepanelen komen allerlei technische aspecten kijken. Welke typen panelen zijn er, wat kan maximaal op de...