Vacature: Manager Vergunningen, Advies en Duurzaamheid [gesloten]

Op een coachende en verbindende wijze geef jij sturing aan team Ontwikkeling. Jij motiveert, inspireert en draagt bij aan de (door)ontwikkeling van het team en het optimaliseren van de bedrijfsvoering van de organisatie. Je geeft richting, ruimte en vertrouwen en hebt oog voor de talenten van de professionals in je team.

 • 36 uur per week
 • max. € 6.365,-
 • Reageer vóór 21 februari 2022

Zo maak je impact

Jij bent iemand die over de grenzen van de vakgebieden heen kijkt en proactief meedenkt met de managers van de verschillende organisatieonderdelen. Als sparringpartner van de directeur en lid van het managementteam ben je medeverantwoordelijk voor de effectiviteit, continue doorontwikkeling en innovatie van de organisatie. En voor het realiseren van bestuurlijke en ambtelijke doelen. Je adviseert over vraagstukken, op zowel bestuurlijk- als organisatieniveau.

We zoeken een gedreven, energieke, mens- en resultaatgerichte manager!

Je geeft integraal leiding aan Team Ontwikkeling (Vergunningen en Advies) met een omvang van ongeveer 40 fte. Hierin draag je zorg voor een adequate inrichting en (door)ontwikkeling van de bedrijfsvoering en bewaak en bevorder je de kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van de producten.

Je hebt aandacht voor de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de professionals in je team. Jij zorgt er voor dat zij in staat worden gesteld om optimaal te kunnen presteren als individu en als team. Je coacht op ontwikkeling, wendbaarheid en inzetbaarheid.

Dit bieden wij jou

Je komt bij ons te werken in een dynamische omgeving; elke dag is anders. Dat houdt het afwisselend. Deskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap zijn belangrijke kernwaarden bij OVIJ. Samen zetten we de schouders eronder en doen we dat met veel werkplezier. We hebben een informele sfeer, met korte lijnen, waarbij we open en eerlijk zijn naar elkaar.

Verder bieden we jou:

 • salaris van minimaal € 4.279,- (aanloopschaal 12) en maximaal € 6.365,- (schaal 13) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% bovenop je salaris. Jij bepaalt hoe en wanneer je dit budget, inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering, besteedt.
 • een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Ruimte om plaatsonafhankelijk te werken.
 • Reiskostenregeling woon-werkverkeer.

Dit zoeken wij in jou

Je hebt:

 • WO werk- en denkniveau
 • ervaring in leidinggeven en in het vakgebied VTH – milieu en/of duurzaamheid
 • gevoel voor werken in een politiek-bestuurlijke omgeving

Je bent:

 • communicatief sterk
 • iemand die snel schakelt, situaties analyseert en doelmatig handelt
 • een verbinder

Solliciteer nu!

Ben jij die gedreven en energieke manager met ervaring in leidinggeven en het werkgebied VTH Milieu en/of duurzaamheid? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan voor 21 februari 2022 via onderstaande button. Je sollicitatie kun je richten aan Menno van Dam, directeur OVIJ, o.v.v. manager Team Ontwikkeling.

Heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust met Menno van Dam: tel.: 06-15 881 768, e-mail: m.vandam@ovij.nl.

Wanneer zijn de gesprekken?

De selectiegesprekken vinden plaats begin week 9.

In verband met het digitale wervingsproces kunnen we na de sluitingsdatum binnengekomen reacties of via een andere weg ingediende sollicitaties niet meenemen in de procedure. Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten die reeds werkzaam zijn binnen één van de Gelderse Omgevingsdiensten een voorkeurspositie. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

manager

Over Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ)

Een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving! Daar staat Omgevingsdienst Veluwe IJssel voor. Onze kerntaken zijn: het verstrekken van omgevingsvergunningen, erop toezien dat bedrijven voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu(veiligheid) en het geven van advies over verschillende (milieu)onderwerpen, zoals bodem, geluid, energie, luchtkwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en juridische zaken. Dit alles doen we in opdracht van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Voorst en de Provincie Gelderland. Voor deze partners en andere overheids- en non-profitinstellingen voert OVIJ een steeds groeiende opdrachten- en projectenportefeuille uit.

Twee Teams

OVIJ heeft ongeveer 75 medewerkers en bestaat uit twee teams: Team Ontwikkeling (Vergunningen, Advies en (duurzaamheid)Projecten) en Team Beheer (Toezicht/Handhaving en Bedrijfsbureau). Samen zetten deze teams zich in om de organisatiedoelstellingen te realiseren; iedere professional vanuit zijn eigen vakgebied.

Gelders Stelsel

OVIJ heeft de krachten gebundeld met de andere 6 Omgevingsdiensten in Gelderland. Samen vormen we het ‘Gelders Stelsel’. Iedere Omgevingsdienst heeft hierin een eigen stelseltaak.

Gerelateerd

Vacature: Toezichthouder Milieu 32-36 uur p/wk (gesloten)

Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) is op zoek naar 2 Toezichthouders Milieu voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar)....

Vacature: ervaren vergunningverlener/adviseur milieu (32-36 uur) (gesloten)

Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) is op zoek naar een ervaren vergunningverlener/adviseur milieu voor 32-36 uur per week. Wat ga je...