Omgevingsdienst Veluwe IJssel

Verzilver uw dak

Het zonne-energieprogramma ‘Verzilver uw Dak’ is een initiatief van de provincie Gelderland en biedt ondernemers met een grootverbruikersaansluiting (3x80A) de kans om makkelijk en kosteloos advies te krijgen over de mogelijkheden rondom zonne-energie. Ook ondernemers die reeds een SDE+ subsidie hebben aangevraagd, kunnen profiteren van dit programma.

Wat houdt het programma in?
Door deelname aan het programma ‘Verzilver uw dak’ kunt u – naast het reguliere advies – een uitgebreidere ondersteuning krijgen:

  • Kosteloze uitwerking van uw situatie en exploitatieberekening voor zonnepanelen op uw dak. Hiermee krijgt u inzicht in de technische en financiële mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.
  • Hulp bij een uitvraag
  • Hulp bij het vergelijken van offertes

Aanmelden
De aanmelding voor het programma Verzilver uw Dak gaat via Taskforce Zonne-energie, email zon@ovij.nl of telefoon 055-5802494. De uitvoering gebeurt deels door Taskforce Zonne-energie en deels door DOORadvies.

Voucherregeling Groeiversneller Zon
Wanneer uw onderneming al een SDE+ beschikking heeft, biedt provincie Gelderland ondersteuning aan door middel van de voucherregeling Groeiversneller Zon. Met deze voucher kunt u financieel of technisch advies inschakelen voor bijvoorbeeld dakbelastingberekeningen of advies in het keuzeproces voor huur, koop of lease. U kunt een voucher aanvragen voor maximaal 50% van het totaalbedrag voor minimaal €1.000,- en maximaal €5.000. Meer informatie over deze voucherregeling vindt u op www.oostnl.nl/zon

 

Meer informatie en aanmelden Verzilver uw Dak
Via Anne ten Brummelhuis (Taskforce Zonne-energie), email zon@ovij.nl

Meer informatie Voucherregeling Groeiversneller Zon
Zie www.oostnl.nl/zon