Advies bij zonne-energie

Advies bij zonne-energie

Denkt u wel eens aan zonne-energie voor uw bedrijf of instelling? Taskforce Zonne-energie brengt kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden voor zonne-energie in kaart voor bedrijven en instellingen in gemeente Apeldoorn, Epe en Voorst. Ook geven wij inzicht in welke zaken er komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand en hoe dit traject er uitziet.

 • Indicatieve berekeningen

  Taskforce Zonne-energie geeft u indicatieve berekeningen over het benodigde aantal panelen en inzicht in mogelijke subsidies, fiscale regelingen en leningen waar u voor in aanmerking komt.

 • Advies technische aspecten

  Bij het plaatsen van zonnepanelen komen allerlei technische aspecten kijken. Taskforce Zonne-energie helpt u graag met deze technische aspecten.

 • Asbest en zonnepanelen

  Het kan rendabel zijn om een asbestdak te saneren in combinatie met de aanleg van zonnepanelen. Agrariërs en bedrijven met een asbestdak kunnen bij de Omgevingsdienst Veluwe IJssel kosteloos advies inwinnen over de mogelijkheden omtrent het vervangen van een asbestdak en de aanleg van zonnepanelen op het nieuwe dak. 

 • Schakel met lokaal netwerk

  Wanneer u zonnepanelen gaat plaatsen op uw bedrijfspand, krijgt u te maken met verschillende partijen en instanties. Wij hebben goede contacten met alle betrokken regionale partijen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We brengen u graag in contact met de juiste personen. Indien er belemmeringen aanwezig zijn vanuit de gemeente om zonnepanelen te plaatsen, probeert de Taskforce te bemiddelen.

 • Geen winstoogmerk

  De Taskforce helpt u graag in het hele traject van zonne-energie. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. Daarom vragen we geen offertes voor u aan en vergelijken wij ook geen offertes. Uiteraard kunnen we u wel helpen indien u hier inhoudelijke vragen over heeft. Taskforce Zonne-energie voert daarnaast geen dakconstructieonderzoek uit.