Contact Taskforce Zonne-energie

Contact met Taskforce Zonne-energie

Denkt u wel eens na over zonne-energie voor uw bedrijf of instelling? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op met Taskforce Zonne-energie voor vrijblijvend en kosteloos advies.

 • Bel ons

  Stel uw vraag of maak een afspraak voor kosteloos en vrijblijvend advies met één van onze adviseurs.

 • Mail ons

  Stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

 • Adres

  Bezoekadres
  Marktplein 1
  7311 LG  Apeldoorn

  Postadres
  Postbus 971
  7301 BE Apeldoorn

Contactformulier

Lees voor het invullen van het formulier eerst onze privacyverklaring.

Onze medewerkers

 • Anne ten Brummelhuis

  Projectleider & Adviseur Zonne-energie

  Anne geeft dagelijkse leiding aan de Taskforce Zonne-energie en is daarnaast adviseur voor zowel dak- als grondgebonden zonne-energie. “Ik werk veel samen met interne en externe partijen, zoals energie coöperatie deA, energieregisseurs, ondernemersvereniging, adviseurs en relatiemanagers. Het is mooi om een rol te kunnen spelen in het adviseren, aanjagen en enthousiasmeren van bedrijven en instellingen om zonnepanelen te plaatsen.”

 • Evelien Hennekens

  Adviseur Zonne-energie

  Evelien richt zich op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van zonne-energie. Daarnaast houdt zij zich bezig met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen voor particulieren. Vooral de concrete resultaten motiveren haar in haar werk. “We zien dat we bedrijven en organisaties echt een stapje verder kunnen helpen om zonnepanelen te realiseren. Daar doen we het voor!”

 • Over Taskforce Zonne-energie

  Taskforce Zonne-energie is onderdeel van de Omgevingsdienst Veluwe IJssel en is in 2017 opgezet in opdracht van Gemeente Apeldoorn om de ontwikkeling van zonne-energie te stimuleren. In 2018 zijn ook Gemeente Epe en Gemeente Voorst aangesloten. Taskforce Zonne-energie wil de realisatie van zonne-energie in de aangesloten gemeenten versnellen door bedrijven en instellingen te enthousiasmeren, hen te helpen met onafhankelijke informatie en hen kosteloos te adviseren en te begeleiden in het traject.